zadnja za letos

huh, huh, dovolj dovolj. z zadnjimi močmi sem se privlekel do tipkovnice, da vam pomaham za letos v slovo. grem. gremo. kam? k prijateljem v schwerin. jutri, v sredo zjutraj, do drugega januarja. hčerka je že vznemirjena in poskakuje in poje po mornarsko, damjana glasno šviga sem in tja in pakira, tatko pa šljapka, kako je bogi in scuzan in skurjen.

tako, knjige so poslane. pod rubriko manjkajoče in čudno sta uvrščeni dve prednaročeni knjigi. jernej tomaževič, pošlji prosim točen naslov, pošta se je iz ulice bratov učakar vrnila. bojan klemenčič, gernenstrasse je nerazrešljiv rebus. pomoč, pomoč. sara, se dobiva v novem letu v miru na čaju, sparkica, prav tako. velja?

kdor je dobil dvojno količino knjig, polovično ali zgolj tretjino, naj mi pošlje pritožbeni obrazec VR1D ali vrne knjige. kogar je pošta zaobšla, se opravičujem, napača, višja sila, popravim slab vtis, le javite mi greško.

kdor želi na hitračke dobiti knjigo, pa naj se posluši sledeče zvijače. obišče naj modrijanovo knjigarno na trubarjevi (in škofji loki), ali knjigarno zdaj na koseški tržnici, ali tiporenesansa tiskarno na bregu ali olivier&company delikateso na slovenski ali h + p center na brnčičevi ali naj vtipka darila gorila ali buča spletna prodaja. to so moji zlati partnerji, cukrčki v usranem knjigotrškem bižnisu.

izhod v sili je babi nada, pognjavite jo v skrajni sili, doma ima zalogico knjig za najbolj obupane primere. 031 255 537.

zdaj pa lepotilni počitek pred lepotilnim spančkom. zaslužil sem si ga.

dahnem le še obljubo, da prihajajo v novem letu nove knjige s krepko vsebino in formo, da dostojno zaživim s pisanjem, moram naškrabati še 132 knjig.

januarja zaštartam z delavnicami peke kruha, tam do aprila bo dišalo v studiu barbarelle na brnčičevi. prav tako januarja krene na ekspedicijo odprava polentariž 015, bazni tabor bomo z vando in hrvojem iz h+p centra postavili pri gospodu de tacchiju v okoli verone. cenkali bomo za ceno rudeče in bele polente ter vialone nano riža.

recenzije domačih kuharskih knjig in dogodkov bo nova rubrika, začenši s knjigo zakaj diete ne delujejo mojce majerle.

in dvakrat na mesec bom spisal vinsko kritiko. subjektivno in brez protekcije.

in teren, oh, da, pogrešam teren. želja za novo leto.

skratka, hvala za vso podporo, za vse nakupe knjig, spodbudne besede, trepljanja po ramenu in voščila. brez vas, bralci moji, me ni. tako preprosto je to.

da.

srčno, srečno, sočno novo leto. naj se vam iskri! klemen

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja