tri mule

kot da bi bil rojen narejen za troganje, se takole otovorim z jestvinami, ko jo mahnem iz tržnice.

tokrat sem se, delovna mula, ojačal s še svema pomagačema, vrečama mula simpatičnega ustvarjalnega para lukatarina (www.mula.si), ki sem ju spoznal na petkovem druženju ob dnevu souporabe na špici.

vreči sta narejeni iz trpežnega bombaža, s čvrstimi, ojačanimi šivi, raztegljivim dnom, dvojnima ročajema – večjima za nošnjo čez ramo in notranjima z manjšim lokom za ročno tovorjenje.

potisk je super seksi, avtorja sta z dvema barvama, na spodnji in zgornji strani sita (sem si prav zapomnil?) z enim nanosom ustvarila barvno mavrico, kar je sploh še en oh in ah izdelka.

in ker ob lukatovem predavanju, kako se znebiti plastičnih vrečk iz našega življenja, nisem sedel na ušesih, sem preizkusil njegov trik z limonami.

v leclercu mi jih je prodajalec stehtal s plastično vrečko vred, nato sem jih stresel iz nje v mojo mulo, prilepil etiketo s ceno na tkanino in jo mahnil na blagajno. plastična vrečka je ostala pri zelenjavi za naslednjega kupca. skratka, strategija deluje, skupaj z jačanjem zaupanja in osebnega odnosa med prodajalcem in kupcem v sicer dokaj neosebnih relacijah in okoljih trgovskih centrov.

za konec še apel, da podprete par in projekt mula vrečk (oblikovane, potiskane in sešite v sloveniji) in tako prepričate avtorja, da se lotita nadaljnih serij teh ličnih in praktičnih zadevic. www.mula.si še enkrat kot mula zatrmarim in vas usmerim na mula naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja