plava – knjiga o plavi ribi // prednaročila // do 25. novembra

evola, plava je tu. skorajda, no. tadej folca pole in montira oranžen cvirn na mašino za vezavo, platnice se kaširajo na lepenko in še par operacij je potrebnih, da knjiga oživi in dobi krila.

01_platnica_spredaj

prednaročila tokrat najavljam malo pozno, dober teden pred uradnim izidom . v sredo, 25. novembra je dan P. do takrat so linije nakazovanja odprte. tri, dva, ena, hopala!

02_sardela

cena v prednaročilu je 26 eur, poštnino častim, knjigo lahko dvignete na knjižnem sejmu, poiščite me na bazarju malih založnikov v drugem preddverju cankarja. tudi na sejmu bo knjiga naprodaj po promocijski ceni 26 eur, od ponedeljka 30. novembra vstopi v veljavo zakon o enotni ceni knjige in z njim 32 eur cingele cing cinga.

04_zemljevid

knjiga je presežek. oblikovalka anja delbello se je notri cela dala, ilustratorka sara koncilja se je notri cela dala, in jaz sem se notri skoraj cel dal, 15 kJ kalorij sem prihranil za knjižni sejem in prodajni rock’n’roll za obdobje ritualnih obdarovanj.

05_zgodba

plavo boste v roke radi vzeli vsi skriti in odkriti ljubitelji sardel, sardončkov, skuš in tunov, nepretenciozni esteti in fao fetišisti, pa radovedne duše, ki šarite po zgodovini in vandrate po jadranskih brezpotjih in sredozemski makiji. kakšen oblikovalec se bo vmes našel in arhitektka, romala bo v bukoliške zbirke čudakov in zanesenjakov. recepti so preprosti, iskreni, izčiščeni, za vsakdan, tako da notri padete vse plus minus gladke familije s poljubnim številom lačnih ust. in darilce čedno tudi je, tale plava, o ja, vsekakor.

06_recept

še tehnikalije. znesek 26 eur x število knjig nakažete na spodnji tekoči račun, knjigo boste z računom prejeli v prvem tednu decembra ali teden prej v živo na knjižnem sejmu. 2 eur od vsake knjige bosta romala v sklad za terensko delo, plava je prvi del jadranske kuharske trilogije. sledita bela in najbrž roza.

hvala za naročilo.

klemen košir, s.p.

mucherjeva ulica 5

1000 ljubljana

trr odprt pri nlb:

si 56 0203 6025 7191 573

namen nakazila – prednaročilo knjige plava  

Ena misel na “plava – knjiga o plavi ribi // prednaročila // do 25. novembra

  1. Pingback: Our Space Appliances Svet je lep - prednovoletno srečanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja