kratke domače

za vse zamudnike, hojlaridojla, poletna delavnica peke kruha. dve delavnici, devetnajstega junija v petak ali soboto dvajsetega. program sem pripravil skupaj s tandemom petra veronika iz trgovine mokca, luštni punci sta in v kleti koseške tržnice sproti meljeta ekološke moke. prijava za delavnico in opis programa je tukaj.

sara koncilja je zaključila serijo ilustracij za novo knjigo o plavi ribi in se v četrtek odpravlja na delo na krf. ilustrirala je preko šesteset rib/predmetov, njeno odlično avtorsko delo bo močno obogatilo knjigo.

oblikovalka anja delbello ima sedaj par mojih tekstov in sarine ilustracije lepo shranjene na macu in se ogreva za ustvarjalne permutacije in kombinacije. kateri font izbrati? kako velika naj bo knjiga? kakšna struktura recepta? komaj čakam, da vidim njeno prav tako avtorsko delo. zareklo se mi je, da je anja ključna pri povezovanju moje govorice s sarinim likovnim jezikom.

meta wraber je pokukala izza risarske deske in obljubila sva si, da do konca avgusta ustvariva nove recepte in ilustracije za na novo oblikovano knjigo o namazih.

andreja šalamon verbič pa prevaja knjigo o kruhu v angleški jezik. dobra prevajalka je, res.

no, če ni to vse skupaj lepo, kaj? za pop plus poročal – klemen košir.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja