knjižni sejem v cankarjevem domu

za vas bova na sejmu – polona ponikvar in klemen košir. na mizi bodo razstavljene seveda plava – knjiga o plavi ribi, pa kruh moj vsakdanji, lanski vicešampion z nazivom najlepši knjigec knjižnega sejma. desno od kruha bodo namazi, drugi ponatis, in zraven namazov ali celo na njih dehteči koledar ene in edine mete wraber s čudovitimi akvareli in kakšno čarovniško mislijo (meta, saj si tudi kaj napisala, ne?).

plakat plava mali

program s stranpotmi je takšenle:

all the time // prodaja knjig, koledarja in klepetanje

sreda // forum za obiskovalce // 12:00 do 12:55 // tetoviranje morskih motivov z ilustratorko knjige saro koncilja in predstavitev knjige. po mojem bom prebral  uvod, ki je provokativen, sledi improvizacija. mogoče bom oponašal plave ribe.

sobota // kulinartfest // 15:00 do 15:45 // spremljam marijo fras ob njeni predstavitvi knjige kruh, pogače in sladice (založba modrijan 2015). upam, da bo marija spekla prekmursko gibanico ali vsaj razkrila skrivnost, kako se pripravi vlečeno testo zanj in podplat iz krhkega testa.

nedelja // kulinartfest // 11:30 do ¸1:30 // ekipa plave se predstavi. anja delbello kot oblikovalka knjige, sara koncilja kot ilustratorka in jaz kot avtor in založnik. // glavna bo seveda knjiga plava, na katero smo vsi trije ponosni ponosni. podpisoval bom knjige in delil nasvete, kako marinirati sardončke in sardele.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja