jan.feb.mar.

dal sem si. prostor, delavnico, studio, pisarno, 60m2 velik prazen prostor, ogrevan, z elektriko in s sanitarijami ter čajno kuhinjo, v katerem bom pisal, mesil, pekel, preizkušal in fotografiral za novo knjigo o kruhu. tri mesece sem si privoščil najema, v prostorih stare astre nasproti plave lagune za bežigradom, tam, kjer so nekoč prodajali peko čevlje in toper bunde. jan jagodič bo sosed, desno od mene so arnold+vuga, malo bolj v drugo smer, skozi steno, bevk perovič arhitekti.

da si približno pokrijem luksuz beline prostora in volumna miru, sem pripravil serijo delavnic o peki kruha. a) rustikalen kruh b) makrobiotični kruh in c) brezglutenski kruh. skupaj z mojstrom kuharjem matjažem.

razpisani termini so vsi vikendi v januarju, februarju in marcu, razen prve sobote in nedelje po novem letu. da bom bolj nazoren:

JAN 11//12, 18//19, 25//26

FEB 1//2, 8//9, 15//16, 22//23

MAR 1//2, 8//9, 15//16, 22//23, 29//30

Delavnice so zasnovane na praktikumu manjše skupine do šestih udeležencev, tri do štiri ure bo posamezna delavnica dolga, s praktičnim in teoretskim delom. cena delavnice znaša 36 eur z DDV, z matjažem bova deliva vse znanje in izkušnje, ki jih imava o peki kruha.

po dogovoru je možno voditi delavnico tudi za zaprto skupino (team building ali rojstni dan).

prijave na klemen@dealca.si.

p.s.// vmes mi bo marko drpić (tiporenesansa tip) natisnil v visokem tisku lepelepe darilne bone za delavnico (ks, ks, za obdarovanje, a veste).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja