bakalar in rokodelstvo

bakalar

živjo, ime mi je klemen in že dolgo nisem nič napisal na blogu. škrabam lepo doma za računalnikom in skupaj spravljam knjigo o polenovki. familija zahteva svoje, veliko delam, da si sploh lahko privoščim samorastniške eskapade. in skoraj vsak dan tečem, kot odgovor na digitalizacijo življenja. urica teka vs urica bdenja ob statusih na facebooku, to je ta dilema.

vmes sem bil skoraj štiri tedne na norveškem (in malo na švedskem in še malo manj na danskem). lovil sem trske, užival v družbi dveh prijateljev, vmes spravil skupaj šest fotografij, pet strani zapiskov in tri ali štiri statuse na družbenem omrežju.

sedaj sem pa tukaj, zdaj. ponovno pišem. pa ne za medije, ker za njih ne delam več, za napredno it podjetje gre, kjer človek/zaposlen pomeni največ in se veliko vlaga v kvalitetne odnose in učinkovite delovne procese. to je prostor, ki sem ga v gospodarstvu kot zaposlen strokovnjak tako pogrešal, da sem na koncu spokal in šel na svoje.

takole, tukaj je zapisek, malo zavit in čuden na prvi pogled, na tretji pa niti ne toliko (kajne, jure?). sledijo prispevki v stilu terenskih portretov in reportaž, kot sem jih pred leti pisal za časopisno hišo delo. o albuminski skuti bo članek, o vse bolj popularni malvaziji, starih istrskih sortah oljk in trte, biodinamiki, zanimivih ljudeh. človek, oh ta človek bo vedno v ospredju. in njegove stiske in prebliski, vzponi in padci, postanki in premisleki.

tako, dovolj reklame, hop na branje.

https://www.osap.si/o-trpljenju-kuhinji-bakalarju/

 

Ena misel na “bakalar in rokodelstvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja