2x finale

knjiga fao 37.2.1 – divji jadran se je uvrstila v ožji izbor največjega mednarodnega festivala kuharskih knjig – gourmet award. in to v dveh kategorijah – oblikovanje in ribje kuharice.

jipi jipi (jipi). jipi 2x + jipi. jip jip jipi. jipi jipi jo.

čestitke oblikovalki knjige barbari ogrič markež in vsem nam, ki smo ustvarili knjigo – janezu maroltu, tonetu ozimku, ita grafu, nlb, nadi košir in meni, klemenčetu koširju za en velik pogum in zanos.

že šparam za letalsko karto – ljubljana – peking – ljubljana.

s kom se bomo dajali v knjižnem ringu? evola, držite pesti, fige, kdorkoli že zmaga, sporočim iz pe ki nga 21. maja. stay tuned…

B08 – DESIGN

Czech – Love goes through the kitchen cook, Denise Bartossua (Smart Press)

France – 00.58 XY (Gerval)

Germany – A Delicious Life, Sven Ehmann, Marie Le Fort, Robert Klanten (Die Gestaiten Verlag)

Italy – Confetti, Fiorella Balzamo, Francesco Maria Pinelli (Malvarosa)

Portugal – Comida Sob Investigaçao , C.S.I (Bertrand)

Slovenia – Fao 37-21- Klemen Kosir, Barbara Ogric Markez (Naturscek)

Turkey – Pop-Up Cookbook, Hande Bozdogan (Istanbul Culinary Institute)

E05 – FISH

Canada – Sea Salt, Alison Eathorne Malone (Harbour Publishing)

China – Know the Mitten Crab (Shanghai Literature and Arts)

Dominican Republic – El Sabor del Agua, Recetas de Pescados y Mariscos del Caribe, Juan B.Nina (T.G.Antioca)

Japan – 95 Kelp Recipes, Riko Yamawaki (JTB)

Portugal – As Minhas Receitas de Bacalhau, Vitor Sobral (Casa das Letras)

Slovenia – FAO 37.21, Klemen Kosir (Naturscek)

3 misli na “2x finale

    • tudi če ne meta. važno je, da gremo s familijo na dolgo potovanje. še nikoli prej nisem pomislil, da bi se odpravil na kitajsko in že praskamo in drajsamo za karte. iva je že velika, to pomeni 3 ta velke karte, prosim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja